Política de privacitat

Qui som

L’adreça del nostre web és www.campalans.net

Quines dades personals recollim i per què les recollim 

Comentaris

Si deixes comentaris al web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, com també la teva adreça IP i la cadena d’agent d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de contingut brossa (spam).

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs fent servir. La política de privacitat del servei de Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del teu comentari.

Mitjans

Si puges imatges al web, has d’evitar d’incloure-hi imatges amb dades d’ubicació (GPS EXIF). Els visitants del web poden descarregar i extreure qualsevol dada d’ubicació de les imatges del web.

Formularis de contacte

Galetes (cookies)

Si deixes un comentari al nostre lloc pots escollir de guardar el teu nom, adreça de correu electrònic i web en galetes. Això és perquè et sigui més còmode i no hagis de tornar a emplenar les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tenen una durada d’un any. 

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador. 

Quan hi accedeixis, també instal·larem diverses galetes per guardar la teva informació d’accés i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’accés duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones «Recorda’m», el teu accés durarà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’accés s’eliminaran. 

Si edites o publiques un article, es guardarà una galeta addicional al teu navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabes d’editar. Caduca al cap d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera com si haguessis visitat l’altre web.

Aquests webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquest web.

Analítica

Amb qui compartim les teves dades

Quant de temps conservem les teves dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament, en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren al nostre web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquest web, pots sol·licitar de rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent-hi qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

On enviem les teves dades

Els comentaris dels visitants els pot revisar un servei de detecció automàtica de contingut brossa (spam).